Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://sisliyunusemreiho.meb.k12.tr
Adres : Kuştepe Mahallesi. Leylak 1 Sokak No 2 P.K. 34387 Şişli/İstanbul
VİZYON : Türk Milli Eğitimin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda ailesine, çevresine, ait olduğu topluma ve insanlığa faydalı, sorgulayan, çalışkan, dürüst, ahlaklı ve faziletli, Türk milletinin yarınlarını emanet edebileceği, bilimsel bilgi ve evrensel değerlerle donanmış, dünya ölçeğinde düşünebilen, iki yabancı dili olan, bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencileri sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış özgüveni tam, sorumluluk alabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknoloji ile barışık, kültürüyle ilgilenen, üretken ve innovatif, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, değerlerine sahip çıkan; insana, topluma ve doğaya saygılı başarılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal
Saatler : pazartesi- Salı-Çarş: 08:30 15:00 Salı : 08:30 15:50 Cuma : 08:30 15:20
Yabancı Dil : iNGİLİZCE, ARAPÇA
Servis : Yok
Ulaşım : Otobüs, Metrobüs
Yerleşim Yeri : Kuştepe Mahallesi, Şişli
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 1 Km
Kontenjan Bilgileri : 40
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Tubitak 4006, Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var, Siyer-i Nebi Kitap Okuma Yarışması
Diğer Hususlar : Okulumuz Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi ile aynı yerdedir. Bahçemiz ayrıdır. Kütüphane, Spor Salonu, Kantin, Bilgisayar, Fen Laboratuvarı, Müzik Odası lise binasında bulunmakta olup öğrencilerimizin kullanımına açıktır. Bahçemize olağanüstü haller dışında araç girişi yasaktır. Araç girişi Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine yapılmaktadır.