İSTANBUL / ŞİŞLİ - Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu

Kuştepe Mahallesi. Leylak 1 Sokak No 2 P.K. 34387 Şişli/İstanbul
Vizyon
Eğitimde öncü, yeniliklere açık, kültürel değerlere ve insan haklarına saygılı, hedef sahibi bireyler yetiştirmektir.
Misyon
MİSYON Öğrencileri sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış özgüveni tam, sorumluluk alabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknoloji ile barışık, kültürüyle ilgilenen, üretken ve innovatif, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, değerlerine sahip çıkan; insana, topluma ve doğaya saygılı başarılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır
Öğretim Şekli :Normal
Salı Hariç 08.45 - 14.55 - Salı 8.45-16.00
Kalorifer
Yok
iNGİLİZCE, ARAPÇA
Otobüs, Metrobüs
Yok
Kuştepe Mahallesi, Şişli
1 Km
Proje Çalışmaları
Tubitak 4006, Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var, Siyer-i Nebi Kitap Okuma Yarışması
Diğer Hususlar
Okulumuz Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi ile aynı yerdedir. Bahçemiz ayrıdır. Kütüphane, Spor Salonu, Kantin, Bilgisayar, Fen Laboratuvarı, Müzik Odası lise binasında bulunmakta olup öğrencilerimizin kullanımına açıktır. Bahçemize olağanüstü haller dışında araç girişi yasaktır. Araç girişi Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine yapılmaktadır.